Vaihdoin sivupohjan, mutta pohjan tekijä pysyi samana. Punarinta-pohjan on tehnyt Blue. Nyt kun höseltämisen aika (toivoakseni) on ohi, on mukava siirtyä rauhallisempaan ilmiasuun.

 Joulun aikaan ei tullut kirjoiteltua, enkä nytkään paljoa kirjoittane. Kuvat puhukoon puolestaan. Kamera tuppaa ylivalottamaan ikävästi. Kuvausolosuhteetkin olivat mitä olivat, joten älkää värien suhteen välttämättä uskoko silmiänne.  Pyydän sen sijaan käyttämään mielikuvitusta parhain päin...

 Miehen sukulaiset saivat sukkia, kuten viime vuonnakin. Pakkasin kaikki sukat samaan pakettiin, joten itsekukin sai valita omimmalta tuntuvan.

 



 Kuvassa näkyy päällimmäisenä Tiinan pitsisukkia, joiden ohjeen olen löytänyt Iso Gnun blogista. Pakettiin olin tehnyt niitä yhteensä kolmet.



 Lähempää tässä vain yhdet, näiden lisäksi kahdet oranssit.



 Regia 4-färdig Jacguard Colorista. Näissä pään vaivaa tuotti kärki, jota en mitenkään meinannut saada molemmissa samaan väriin päättyväksi. Nämä tein jo viime kesänä, joten valaistusolosuhteetkin ovat paremmat.



Regiaa taas, Kaffe Fassettin suunnittelema väritys. Kesällä valmistuneet. Ja raidat eivät missään nimessä saaneet natsata kohdalleen!



Nämä ovat ne, joita olen valitellut aiemmin. Kakkosen tavaratalopuikoilla nitkutetut sukat sillä tavallisella kantapäällä. Jo ennestään, ja varsinkin näiden myötä, olen tullut siihen tulokseen että kyllä puikoilla on väliä. Varsinkin sillä, että puikot ja lanka "tulee toimeen" keskenään. Langan vyöte näyttää olevan peruuttamattomasti "varmassa tallessa" enkä kykene sitä löytämään. Ehkä joku tunnistaa tämän langan? Sukkalankaa kuitenkin ja tähdentäisin, että langassa ei ollut vikaa vaan onnettomissa olosuhteissa. Siis siinä, että omistan vain yhdet kakkosen puikot näille sopimatonta mallia...



Olemme jälleen palanneet talvisiin kuvausolosuhteisiin. Seiskaveikan Polkkaa ihan rutiinisukat ranskalaisella kantapäällä.



Seiskaveikkaa taas, raitaa näyttää olevan. Omasta päästä, mallineuleessa joka toisella kerroksella nostettu joka neljäs neulomatta. Muistaakseni. Jatkoin samaa neulosta vielä kantalapussakin. Ja kantapäähän oli ranskalainen.



Regian Softy. Ihan lyhyet nilkkurit väänsin ja mikäli en väärin muista niin tiimalasikantapäällä.

Olen lahjasukista päästyäni tehnyt Pelagian innoittamana hupukkaan. Mallineule samaa, millä näin hänenkin tekevän Länskäri-neulojien tapaamisessa, nimeltään Spiral Cowl (lunttasin blogistaan). Alkuun ja loppuun vaan laitoin 2o 2n resoria. Se on päättelyä vajaa ja selkeästi liian leveä. Kaulalla ei näytä ollenkaan hyvältä, mutta huppuna siedettävältä. Mutta ainakin se lämmittää!

Kunhan pääsen tekeillä olevasta piposta yritän varmaan toista hupukasta, ehkä eri mallineuleella. Nyt tehdystä näkee, että tarvitsen tällä alueella harjoitusta!

Länskäri-neulojien tapaamisessa jaettiin pikkujoulupaketit. Sain virkatun tonttupannulapun. Siitä pitää vielä ottaa kuva jossain vaiheessa. Se ei ole päässyt pannulapuille ominaiseen käyttöön, sillä en mie raatsi! Likaantuisi vielä.