Viime viikolla eräs naapurimme tarjosi miehelle lahjakorttia Haikon kartanoon. Heillä kun ei ollut mahdollisuutta käyttää sitä. Korttiin sisältyi illallinen, yö hotellissa ja aamiainen. Mies innostui kovasti; kokkina häntä kiinnosti erityisesti juhlaillallinen ja mahdollisuus päästä hetkeksi irti arjesta. Toden sanoakseni minä en ollut niin innoissani, joulu lähestyy ja vielä olisi pari juttua kesken. Melkein kiehuin, mutta en sanonut mitään kun hän oli niin innoissaan. Mies hankki pikavauhtia hoitajan koirille (sisarentyttärensä) ja lauantaina lähdettiin.

 Olihan siellä kiva käydä. Viimeistään hieno illallinen ja hyvä palvelu sulatti. On se niin erilaista kuitenkin kuin kotona. Aamiaisbuffet oli myös kiva, ei tarvinnut itse kaivella jääkaappia ja pöydässä oli tarjolla paljon eri juttuja. Ottaa vaan lautasen ja valitsee.

 Kuuluihan korttiin sauna ja poreammekin. Mies kävi saunassa ja ammeessa enemmän, minä kävin vain poreammeessa vähän aikaa lillumassa. Siellä joka ammeeseen oli vähän hankalat portaat tällaiselle huonojalkaiselle, joten en sitten niin keskittynyt kylpemiseen vaikka vesi onkin elementtini.

 Tätä lukiessa saattaa tulla mieleen, että ruokaako se vaan ajattelee. Ruoka, sen maku ja esillepano ovat kyllä tärkeitä, mutta se oli sittenkin vain murto-osa matkasta. Kaikkein parasta oli se, että saatiin olla yhdessä. Kotona se ei vaan ole ihan sama, kotona on arki aina läsnä.

 Kudin oli mukana, mutta se ei edennyt yhtään. Meneillään on miesten sukat eikä niistä puuttuisi enää kuin kärjet. Koko ajan jokin niissä on tökkinyt enkä edelleenkään tiedä mikä. Puikot on kaksi milliset ja langasta en pysty tähän hätään sanomaan. Vyöte on jossain ns. varmassa paikassa... Lanka ja puikot ei kai oikein mun käsissäni natsaa yhteen.

2145895.jpg

 Tässä taas vanhaa tuotantoa, samaisilla kahden millin puikoilla tehdyt, lanka Opal Tiger, väri 1617. Näissä ei tökkinyt yhtään.

 Mitään uutta ei näytille ole tulossa, sillä kaikki on vähän hys hys ja kamerakin lainassa. Toivottavasti tulee takaisin ennenkuin teelmät lähtee maailmalle.