No niin. Ehyt ovi tuli, enkä ole silti hirveän iloinen.

Ensin kuitenkin kuva yhden oven komerosta. Tilanne, joka kesti parisen viikkoa.

Sitten kuva jossa on nyt ne molemmat. Huomannette värieron vihreässä lasissa. Uudessa on paljon kirkkaampi vihreä kuin vanhassa. Pidän vanhan vihreästä enemmän.

Lisäksi halusivat takaisin rikki olevan oven. No, sehän oli jo pantu osiksi; ehjät osat kellariin säilöön ja rikkinäinen lasi paloina ja siruina roskikseen. Oli kai aiemmin ollut puhetta, että olisimme voineet pitää sen ja käyttää johonkin. (Koskaan ei tiedä missä tarvitaan värillistä lasia, alumiinia ja tiivisteitä. Niistä pikku renkaista oven alla ja yläosassa puhumattakaan.) Tänään sitten myyjä soitti ja sanoi hakevansa sen.

Ooja. Saa tulla hakemaan. Osat on kellarissa ja kaivettiin sirutkin roskiksesta. Pistää kyllä kiroamaan jos ne keksii vielä syyttää meitä sen rikkomisesta. (Mainitsinko, että paketti oli kaatunut kuljetuksessa?)

Semmoista harmia. Kovasti odotetut ovet. Toivottavasti antavat alennusta hinnasta tuon värieron takia. Ja toivottavasti mies pysyy rauhallisena ja kohteliaana pistäessään reklamaatiota. Luulenpa, että kohteliaalla lähestymistavalla saa helpommin hyvää palautetta kuin vihaisella ja syyttävällä. Kai. Iltapäiväinen puhelu ei kuullostanut kovin lupaavalta.

No, toivotaan että kaikki menee hyvin ja huoli turha...

Ja sitten muita uutisia. Kevät on tulossa, sillä mies tilasi netistä kuuden eri chililajin siemeniä. Sai kuulema kaksitoista. Yhteensä sata siementä on nyt kylvetty ja mies on innolla väsännyt lisävaloja joskus nouseville taimille. Ja kovasti puhuu jonkinlaisen pienen kasvihuoneen tekemisestä seinustalle. Jos hyvin käy, meillä on runsaasti chiliä syksyllä... Nauru

Taimista saattaa riittää tutuillekin. Ja kohta on myös habaneron pistokkaita, sillä mies aikoo leikata purkissa ikkunalla talvehtineen kasvin.