On niin kauan siitä, kun tein nämä kutomukset, etten oikein muista silmukkamääriä ja sen sellaisia. Ne olisi hyvä olla ylhäällä, jos pitkän tauon jälkeen tekee taas jotain tietystä langasta ja miettii millä silmukkamäärällä tulee sopiva. Pitäisi heti laittaa ylös eikä silloinkaan paperilapulle, joka hukkuu nopeammin kuin ehdit Ravelry sanoa.
 Juu. Tuli liityttyä. Pitkään sitäkin mietin, sillä epäilin (ja epäilen edelleen) englannin taitoani...

 Kutomuksista minun piti. Hupukas oli käsissä ja tulos on tässä:

 Ei niin paha kuin pelkäsin; ajattelin siitä tulevan liiankin löysän. Lanka on Nallen Four Seasons ja Talvi. Nelosen pyöröillä ja silmukoita taisi olla 152. Vähempikin ehkä riittäisi. Siinä mielessä miellyttävä kokemus, että vaivanani on ollut sillointällöin ilmaantuva kireäkätisyys, mutta tätä tein "löysin rantein". Pari kertaa ollut käytössä.
 Viehättävänä yksityiskohtana mainittakoon kauluksesta pahasti venähtänyt college, jota käytetään vain kotioloissa. Oven lukosta voi päätellä missä olen kuvan ottanut.

 Jacques Cousteau -pipo. Seiskaveikkaa, kolmen ja puolen pyöröt ja bambut. 120 silmukkaa. Väänsin kireällä käsialalla. Itselle muistiin: ei tarvi, tulee ihan hyvä rennommallakin otteella.

 Pipo Isoveli Colorista. Vitosen bambuilla. En omista sopivaa vitosen pyöröä, mutta kävi se näinkin kunnei paksusta langasta tarvitse olla paljoa silmukoita. Tässä taisi olla 84. (Ihan ok määrä, seuraavaan voisi kokeilla 90?) Malli omasta takaraivosta. Pipo ei luonnossa näytä niin läikikkäältä kuin kuvassa; salama teki tepposiaan. Eikä läikkyminen minua niin haittaakkaan.

 Näiden jälkeen olen saanut valmiiksi koiranputkisukatkin, mutta niistä ei vielä ole kuvaa. Olen ollut niin väsynyt, etten ole saanut aikaiseksi kuvien ottoa enkä kirjoittelua. Epäilen että vitamiinivarantoni kaipaa täydennystä ja pitäisi useammin vierailla kaupan hedelmätiskillä...