Liukuovet vihdoinkin sellaisena kuin piti.

Olivat laittaneet väärän vihreän, koska meidän tilaama oli loppu... Onneksi hajonnut lasi oli sininen, joten meillä oli oikeanlainen vihreä tallella. Kävivät hakemassa oven ja lasit ja toivat takaisin saman päivän iltana.

Muuten se käsi, mikä pilkistää tuulikaapin oven yläpuolella on miehen idea ja toteutus. HymyVanha kumihanska täytetty jollain ja laitettuna raamiin, jonka ostin kirpparilta joskus aikoja sitten.

 

Ja sitten koiranputkisukat, jotka sain valmiiksi tammikuulla.

Lanka on seiskaveikkaa ja koska ohje on nallelle, niin vähensin silmukoita ja tein viidelläkymmenellä. Puikot, apua sentään, taisi olla 3½ bambut.

En oikein raaski käyttää näitä (kuten en kahta paria muitakaan sukkia) sillä lattiat tuntuu olevan vuoratut koirankarvoilla. Jossain netissä sanottiin, että corgilla on yksi karvanlähtöaika vuodessa. Alkaa 1.1. ja päättyy 31.12. Niin totta. Argh!

Tein palmikkokohdat toiseen sukkaan peilikuvana. Ensimmäisessä kuvassa sukkien väri muuten on lähinnä oikeaa.

 

Kuusivuotiaan sukat, jotka viimein sain valmiiksi. En ymmärrä miksi näiden sukkien tekeminen oli sellaista tervanjuontia. Lanka Regian softy, puikot kolmosen bambut. Aloitettu kärjestä, sillä epäilin lankaa olevan aika naftisti. Eikä se sitten riittänytkään vaan piti korkata keltainen kerä. Värisävyjen yhdistelmään en ollut kovin tyytyväinen. Keltaiset osuuden nurjaa.

 

Nyt on tekemisen alla Möbius-huivi mustana. Neulomisosuus tehty, langanpäätkin päätelty. Pitäisi vain pingotella ja ommella päät yhteen. Ans kattoo saanko mihinkään levitettyä.

 

Chilin siemenet ovat suurimmaksi osaksi itäneet ja mies on innolla koulinut niitä sekä rakennellut lisävaloviritelmiä taimille. Vielä katsotaan onko muutama mattimyöhainen nousemassa. Ikkunalaudat alkaa olla melkoisen täynnä...