Taas ehti aikaa kulua edellisestä kerrasta. Kuten otsikosta voi päätellä olen nyt työharjoittelussa tai työssäoppimassa, kuten nykyään tahdotaan sanoa.

 Huomenna on neljäs viikko alkamassa. Ensimmäisen viikon olin tosi väsynyt sillä oli paljon opittavaa. Toinen viikko oli jo parempi. Kolmantena podin selkääni, mutta ne pari työpäivää meni mukavasti. Olen jo suureksi osaksi oppinut tehtävät enkä enää stressaa niin paljon.

 Kutomiset ovat paitsiossa. Kesken olleet villasukat seisoivat pitkään ilman muutamaa viimeistä kerrostaan, sillä olkapääni ilmoitti olevansa kutomisesta eri mieltä kanssani. Lopulta se kuitenkin toentui sen verran että sain kärjen tehtyä.

 Sen jälkeen olen virkannut huivin ja jopa päätellyt sen. Lankana oli Novitan Puro, ehkä kanervaväri. Oikea murheenkryyni lanka, joka ei halunnut oikein tulla miksikään. Sinänsä ihan miellyttävä, mutta ei puhuttele. En enää muista mikä siitä alunperin piti tulla, mutta teelmä meni purkuun. Sitten yrittelin keepin tapaista, kudoin aika pitkälle ja purin. Huivina saa nyt kelvata, on ihan mukavan näköinen. Vielä olisi vähän lankaa jäljellä ja ajattelin vääntää siitä jonkinlaiset rannekkeet. Saa nyt nähdä.